<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6853449778908393464\x26blogName\x3dBEEBOO+%E3%83%84\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missrynie.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missrynie.blogspot.com/\x26vt\x3d3584377517935245323', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Credits
+ follow Dashboard
Saturday, November 30Saturday, November 30, 2013



Assalamualaikum semuaaaaaa :)

Alhamdulillah dah 2 minggu bergelar student UiTM Sri Iskandar. Seminggu MDS, Seminggu lagi class. So 2 minggu dah. Dalam dua minggu tu Rynie tak keluar dari UITM tu. Ya Ampunnnn baiknyaa. Haha :3 Act nak keluar tapi keadaan tidak mengizinkan :p Inshaallah minggu depan. Nak start cari buku yang macam susah je nak jumpa :[ Hewhew ! Takpelah, Usahaa :D


Classmate saya tak banyak mana pun tapi saya tetap tak ingat nama. Hahaha :3 Baru lagi kan. Relax ahh brader sistoo. Nanti waa ingatlah nama lu orang semua kay :p As usual lelaki sedikit perempuan banyokkk :) Semoga persahabatan kita baikbaik sampai le ke Tapah nanti :)

Bye. Assalamualaikum.